Over mij

Op deze pagina zal ik me even voorstellen, ik ben Jeroen Smidtman en nu al een tijdje bezig met fotografie. Ik heb altijd al interesse in fotografie gehad maar hier eigenlijk nooit iets mee gedaan. Naast mijn hobby als fotograaf en blogger werk ik ook bij een inkoop organisatie voor koffers en andere reisartikelen, dit doe ik al 19 jaar en nog steeds met veel plezier.

Het leukste om te fotograferen vindt ik natuurlijk als eerste mijn gezin. Dan op de tweede plek vind ik het leuk om dieren te fotograferen. Soms in het bos maar vooral in de dierentuin zoals Beekse bergen. Sinds deze zomer hebben we een mooie Labrador die ook mooi is om te fotografen.

Toch wilde ik iets meer doen met fotografie dan alleen maar de perfecte foto willen maken. Vandaar dat ik met deze website ben begonnen, ik wil meer leren over fotografie en alles wat daarbij komt kijken. Alles wat ik leer zet ik op deze pagina en ik hoop vooral op reacties van andere hobby fotografen of professionele vak fotografen.

Een tijdje geleden ben ik begonnen met een online cursus over digitale fotografie en deze is zeker de moeite waard om te doen. Lees hier meer over deze cursus.

GRATIS video en ebook digitale fotografie

Waarom fotografie mijn passie is?

Dit vind ik eigenlijk wel een moeilijke vraag, maar heel simpel ik ben gek op dieren en de natuur en wil graag alles vastleggen. Ik denk ook je hebt het of je hebt het niet. Daarnaast vindt ik het fantastisch om met instellingen te spelen om de beste foto’s te maken. Ik ben zeker nog geen top fotograaf maar ben goed bezig om er zoveel mogelijk over te weten.

Daarnaast vindt ik foto’s laten zien of meedoen aan wedstrijden ook ontzettend leuk.

Wat leer je op mijn website? 

In eerste instantie heb ik deze website gemaakt om mezelf meer te leren over fotografie, maar onder tussen heb ik al veel berichten gemaakt en heb ik ook een aantal enthousiaste bezoekers per dag.

Wat je leert op deze website is echt alles over fotografie, ik probeer naast mijn werk en mijn hobby als fotograaf en mijn drukke gezinnetje wekelijks een nieuw bericht te schrijven.

Je leert op deze website onder andere:

En natuurlijk nog veel meer….

In ieder geval veel lees plezier en ik hoop echt dat je wat kan leren. Lees hier alle blog berichten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *