Online basiscursus fotografie! Leer vandaag van de Beste!!

Ben je opzoek naar een online basiscursus fotografie? Dan zit je op deze pagina goed. Lees verder en leer van de beste!!

Ongeveer een jaar geleden ben ik pas echt begonnen met fotograferen, ik kocht toen pas mijn eerste spiegelreflex camera. Het leek met ontzettend leuk om in plaats van foto’s maken met mijn telefoon echt goede foto’s te maken met mijn spiegelreflex camera.  Het eerste wat me opviel toen ik de camera begon te gebruiken is dat een goede camera je nog geen goede fotograaf maakt. Er is zoveel te leren!! En dat is precies wat ik je op deze pagina allemaal wil uitleggen.

Online cursus fotografie

Wat betekent diafragma en hoe stel je dit in? Of wat is ISO? Welke lens heb je nodig om een super mooi landschap te fotograferen? Dit wilde ik maar al te snel leren. Natuurlijk ben ik waarschijnlijk net als jij begonnen met de super handige handleiding en ik fotografeerde bijna alles in de automatische stand.

Dit wilde ik dus niet, ik wilde graag foto’s maken op manuele stand en zo kunnen instellen zoals ik de foto’s wilde hebben. Ik besloot toen om opzoek te gaan naar een goede fotografie cursus, niet eentje die me even snel uitlegt wat alles betekent maar één die me echt verder kon helpen. Gelukkig ben ik er één tegengekomen die met ontzettend snel verder heeft geholpen en waardoor ik ook deze website ben begonnen waardoor ik elke dag meer leer.

Wat ga je leren met deze cursus? 

Je gaat zo ontzettend veel leren met deze cursus, zeker als je een beginnende fotograaf bent kan je zo veel leren! De cursus bestaat uit 20 video’s en 20 digitale boeken die je direct kan downloaden. Hieronder een overzicht van wat je allemaal gaat leren.

  • Je weet alles wat je wilt weten over objectieven, filters, diafragma, sluitertijden, witbalans etc.
  • Je leert hoe je je camera optimaal bedient. En waar elke knop op je camera precies voor is.  Zodat je het maximale resultaat haalt uit je eigen spiegelreflex camera.
  • Als je nog een nieuwe camera wilt kopen, welke is dan het meest geschikt voor de gewenste fotografie.
  • Hoe je optimaal gebruik kan maken van natuurlijk licht. Maar ook met flitslicht en kunstlicht kan je dan goed overweg.
  • Je maakt straks boeiende portretten en de leukste kinderfoto’s.
  • Erg leuk is dieren fotograferen, dit leer je ook thuis, in de natuur of in een dierentuin.
  • Je maakt straks de meest indrukwekkende dichtbij/macrofoto’s. Dit kan vrijwel met bijna alle camera’s.
  • Landschapsfotografie, architectuurfotografie, natuurfotografie. Hier gaan ze het straks uitgebreid over hebben en wordt voor jouw een makkie.
  • Archiveren en bewerken van je foto’s

Specificaties van deze cursus.

– Cursus Certificaat
– De video’s zijn Nederlands gesproken
– Je hebt onbeperkt toegang
– 20 HD video’s
– 20 e-books ( ongeveer 600 pagina’s
– Video instructeur en de auteurs e-books zijn alle twee vak fotografen
– De cursus is geschikt voor zowel PC, Mac, tablet, iPad als smartphone.

Video Digitalefotografie.nu

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die meer wilt leren over digitale fotograferen, of je nu net begint of als je al een tijdje bezig bent, zelfs dan leer je nog een hoop van deze twee vak fotografen. Je kan zelfs met deze cursus beginnen als je nog geen camera hebt, misschien ook juist wel verstandig voor als je nog een camera wilt kopen om eerst deze online basiscursus fotografie te doen. Dan heb je straks gelijk de perfecte camera.

Ben je een beginnende hobbyfotograaf, en wil je meer over fotografie weten of wil je van fotografie je beroep maken? Dan is deze online cursus voor jou bestemd!

Waarom jij dit ook moet doen.

Als je fotografie net zo leuk en boeiend vind als ik, is dit al een reden om gewoon de cursus te volgen. Fotografie is gewoon zo leuk maar er zijn best wel wat dingen die je moet weten om het uiterste uit je foto’s te halen.

Reden nummer 2. is dat de cursus enorm goedkoop is vergeleken met andere cursussen, je betaald namelijk eenmalig € 99,- en je blijft levenslang lid van een beveiligde online cursusomgeving. Je kan dus alle levenslang terug kijken.

Je zal versteld staan welke prachtige professionele foto’s je zelf straks maakt met de uitgebreide tips en trucs van deze online basiscursus fotografie.

Korting!!

In samenwerking met Digitalefotografie.nu mag ik je € 20,- korting geven op de cursus. Als je bij het afrekenen de kortingscode: AF2018 invult ontvang je direct € 20,- korting.

Heb je deze cursus al gevolgd? Laat dan je reactie achter helemaal onderaan deze pagina. Heb je nog een vraag of opmerking dan kan je onderaan natuurlijk ook reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here