Home Online Cursus fotografie voor beginners

Online Cursus fotografie voor beginners

De online fotografie cursus:

– Begin direct na aanmelding
– Meer dan 30 Fotografielessen
– Praktijkopdrachten met beoordeling
– Online ondersteuning voor al je vragen
– Na elke module mogelijkheid test quiz
– Leren op je eigen tempo
– Levenslang toegang & updates
– 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Van €120.00 Nu voor: €95.00.

Met deze Online Cursus fotografie voor beginners leer je op een simpele manier fotograferen. Met veel voorbeelden en uitleg begin je te leren hoe je een mooie foto maakt. Op een leuke en creatieve manier gaan we kijken naar jouw camera en apparatuur. Zodat ook dat steeds duidelijker wordt en je hier nog beter mee kunt werken. Natuurlijk kan je er voor kiezen om alles op automatische modus te fotograferen. Toch valt er zoveel meer te halen uit jouw camera. In deze cursus leer je de volledige basis van fotografie. We kijken onder andere naar licht, compositie en kleur: de 3 belangrijkste onderdelen van fotografie.

Voorbeeld video’s cursus fotografie

Intro compositie

In deze video geven we een indruk van wat we in het onderdeel over compositie gaan uitleggen. Zo krijg je een idee wat voor compositie technieken je gaat leren.

Bewolking en regen

In dit onderdeel van de fotografie cursus duiken we in het fotograferen bij bewolking en regen. We leggen op basis van voorbeelden uit welke instellingen belangrijk zijn.

Het kiezen van de juiste camera voor beginners.

online Cursus fotografie voor beginners Heb je al een spiegelreflex camera of je moet er nog één kopen? Als beginnende fotograaf wil je natuurlijk niet gelijk duizenden euro’s uitgeven aan een goede camera. Je kunt met deze cursus prima beginnen met een goedkope camera van bijvoorbeeld Canon, Panasonic, Sony of Nikon. Bevalt het fotograferen goed en wil je graag voor een nog betere camera gaan? Ook dan kun je deze fotografie lessen volgen. Een goede dure spiegelreflex camera maakt je nog geen goede fotograaf. Maar een goede camera kan je wel helpen bij het fotograferen. Mocht je nog geen geschikte camera hebben kun je het artikel over de top 5 spiegelreflexcamera’s voor een beginnende fotograaf lezen.

Een goede dure spiegelreflex camera maakt je nog geen goede fotograaf.

Online Cursus fotografie voor beginners?

Fotograferen is hartstikke leuk en vooral als je het ook goed kan, je kan natuurlijk hele mooie foto’s maken op automatische stand. Toch is mijn voorkeur de manuele stand, omdat je de foto’s precies zo kan maken zoals je zelf wilt. Bij automatische stand is dat een beetje het midden. Stel je wilt een mooie profiel foto maken met een wazig achtergrond, dan kan je dit automatisch doen als je de stand, maar je kan het net ietsje waziger of juist minder wazig maken met de manuele stand of net iets lichter maken. Je kan doen wat je wilt met manuele stand, maar dan moet je wel weten hoe? Natuurlijk kan je meer lezen op mijn website, je kan ook zelf zoveel mogelijk zelf uitproberen met de handleiding naast je. (dit heb ik in het begin ook gedaan) . Maar nog beter is een snelle online cursus fotografie voor beginners. Online Cursus fotografie voor beginners Wat ga je leren met de online cursus digitale fotografie? De online cursus fotografie voor beginners is een prima aanrader voor een beginnende fotograaf. Maar ook gevorderden kunnen nog een hoop leren. De cursus bestaat uit meer dan 30 leuke en duidelijke lessen die je gewoon online kan bekijken.

De cursus

Wat weet je na het volgen van deze online cursus fotografie voor beginners?

  • Hoe je je camera optimaal bedient en waar elke knop precies voor dient.
  • Het gebruik van natuurlijk licht en kunstlicht.
  • Hoe je boeiende portretten en de leukste kinderfoto’s maakt.
  • Thuis in je achtertuin, in het bos of in de dierentuin: op elke locatie leg je dierenfotografie vast.
  • Architectuur, landschap en natuurfotografie weet jij de juiste belichting in te stellen.
  • Je maakt straks de mooiste composities met de regel van derden, negatieve ruimte en leidende lijnen.
  • Je weet na de cursus alles over objectieven, filters, diafragma, sluitertijd, witbalans etc.
  • Ook bewerken, archiveren en het kiezen van JPEG en Raw formaat komt volop aan bod.

De cursus is geschikt voor zowel PC, Mac, tablet, iPad en smartphone. Daarnaast ontvang een certificaat als je de cursus hebt afgerond. Online Cursus fotografie voor beginners

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus is grotendeels bedoeld voor de echte beginnende hobby fotograaf, maar ook als gevorderde kan je nog een hoop leren met deze video’s. Als je straks al het lesstof hebt doorgenomen dan weet je bijzonder veel over alle aspecten van fotografie. Ben je hobby fotograaf en wil je graag meer leren? Of wil je van fotografie je beroep maken? Dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Kosten online Cursus fotografie?

Ik weet zeker dat ik je nu blij ga maken want die camera’s en lenzen kosten al genoeg. Deze online cursus fotografie voor beginners is één van de goedkoopste online.